Sunday, February 13, 2011

Unbeliveable STS!

STS: Success Training Seminar.
700 orang yang datang STS kat Time Square tadi! Penuh dewan sampai ramai yang kena berdiri dan duduk bersila kat depan pentas sebab kerusi tak cukup..kerusi dah penuh sampai belakang..siap buat countdown lagi siapa yang boleh duduk kat kerusi..Siapa supervisor dan keatas kena beri pada orang baru..dan sebenarnya yang dapat duduk tu semua baru PERTAMA KALI DATANG STS! Pertama kali ye..unpredictable la,waktu pertama kali datang STS dulu adala dalam separuh dewan.sekarang semakin ramai, suatu yang menarik.Siapa yang belum sertai Herbalife tu, rasa rugi tak, ramai orang dah join ni..mesti ada yang special.. nak bagi testimoni pun kena buat coundown juga, siapa paling banyak income, siapa paling banyak turun atau naik berat.. kalau tak esok pagi pun tak abis STS ni..hihi

nak masuk dewan pun dah macam masuk SPECTACULAR! Semua excited sampai bersesak-sesak nak masuk dewan!

Seronok mendengar perkongsian dari Uncle Allen dan Auntie Asriah tentang keluarganya. Terutama tentang Amalina (Mell) yang aku kenal sejak di pusat asasi sem 1. Dulu duduk sebelah-sebelah kot kat dalam kelas. Dia ada cerita juga pasal herbalife masa tu tapi aku tak faham..apalah yang budak ni cerita2 siap speaking2 lagi (speaking: benda pelik masa awal2 masuk asasi, kalau sekarang orang tak heran..hehe).. dah masuk Herbalife baru tahu, apa itu Herbalife. walaupun kita macam tahu, selagi x join, rupa-rupanya kita tak tahu apa-apa pun..

 dan harini dapat cerita baru dari Mell, dulu lepas SPM Uncle Allen suruh dia masuk Herbalife, dia taknak , lepas tu kerja pakson KLCC. Kerja 6 hari seminggu 12 jam dapat income RM500. lepas tu sedih sebab kalau jual produk kat seorang dah boleh dapat dalam RM100-200. Itu baru untuk seorang customer.banyak lagi cerita dia tapi tak larat nak tulis panjang kat sini..Kalau nak tau ceri dia lagi Jom pergi STS! 

betullah walau banyak kali pun dengar orang jadi penceramah, setiap ceramah dia mesti ada cerita baru yang dia tak pernah cerita..jadi kalau nak full story kena attend all events..

Dan ramai juga yang nak mengubah kehidupan mereka dengan membuat keputusan nak ke Extravaganza Bangkok Mei ini!

Tak terasa pelik ke dengan hanya STS boleh ubah minda orang nak ke EXTRAVAGANZA!
Nak tahu kenapa?
Jom ke STS bulan depan 6FEB2011! 
6FEB mark in your planner! 


sms :017-7625262

No comments:

Post a Comment